Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın ve ivedili kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Yeni strüktürlarda muayyen yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının zaruri başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve bapsına iye olan binalarda yangın merdivenleri bina maksatına dahil edilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya yakın kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik derunin yeğleme edilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk dokumanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın kullanım sınıfı gibi faktörler yanık olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara münasip halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kullanılacak can adetsı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Yangın Kapısı BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page